MENÜ
Alışveriş Sepeti

Yer & Mekan Tavsiyeleri

22 Jul Baştan Çıkarıcı Kapadokya: Türkiye'nin Büyülü Dünyası
yonetici 0 201
Baştan Çıkarıcı Kapadokya: Türkiye'nin Büyülü DünyasıTürkiye'nin kalbinde, masalsı bir hikâyenin sayfalarından çıkmış gibi görünen bir destinasyon yatıyor- Kapadokya. Bu büyüleyici bölge, eski kaya oluşumları, peri bacaları ve tarihi mağara evleriyle sürreal bir cennettir. Benzersiz jeolojik özelliklerinden zengin kültürel mirasına kadar, Kapadokya..
03 Aug Konya Piknik Alanları ve Mangal Yerleri
0 10391
Konya Mangal Yerleri ve TavsiyeleriYaz gününde yasaklarında bitmesiyle, ailenizle Konya mangal yerleri mi arıyorsunuz? Bu makalemizde sizlerin ailecek mangal yiyebileceğiniz yerleri paylaşıyoruz.Kent OrmanlarıEğer restoran değil de aileniz veya arkadaşlarınızla sessiz sakin bir yerde ağaçların arasında mangalınızı yakıp muhabbet etmek istiyorsanız,..
30 Jul Bursa Piknik Alanları ve Mangal Alanları
0 658
Bursa Mangal YerleriBursa'ya gittiğinizde ya da aileniz ve ya arkadaşlarınızla Bursa mangal yerleri arıyorsanız bu makale tam da size göre. Sizin için gidip hem keyifli zaman geçirebileceğiniz hem de mangalınızı yakıp arkadaşlarınızla ailenizle sohbet edebileceğiniz güzel mekanları paylaşıyoruz.KirazlıyaylaBurası şüphesiz Bursa'nın en muhteşem yerl..
16 Oct Ankara Kamp Yerleri
0 1067
ANKARA KAMP YERLERİAnkara’da yaşayan ve deniz, doğa fotoğraflarına imrenerek bakanlar için bu yazıyı hazırladık. Yazıdan sonra, öğrenci ve memur kenti olan Ankara’nın sadece gri bir şehir olmadığını anlayacaksınız. Ankara’ya yakın noktalarda şehrin stresini atabileceğiniz ve doğaya karışabileceğiniz harika kamp alanları mevcut. Sizlerde bilgilerini..
15 Oct İstanbul Piknik ve Mangal Yeri Tavsiyeleri
0 816
1.AYVAT BENDİ MESİRE YERİ Bu bölge Kağıthane deresinin kollarından birisi olan Ayvat deresi üzerine kurulmuştur.Güzel fotoğraflar çekilebileceğiniz harika bir yer burası benimde bizzat kendim gidip görme fırsatım oldu.Tekrar deseler gel gidelim düşünmeden gideceğim bir yer olarak hafızama kazındı.Kesinlikle gitmenizi tavsiye ediyorum.Yeri: Belgrad ..
08 Oct Bursa Piknik ve Mangal Yeri Tavsiyeleri
0 2676
Bursa'da hafta sonu sevdikleriniz ile birlikte keyifli vakit geçirebileceğiniz, mangal ve piknik yapabileceğiniz yer tavsiyelerini sizin için derledik.Listemizi piknik yerleri ile başlatarak şu şekilde sıralayabiliriz:Soğanlı Botanik Parkı,Bursa Kent Ormanı,Alaçam Bursa Piknik Alanı,Bursa Balat OrmanıBursa Mangal Yerleri:Kestel Belediyesi Mesire Al..
Gösterilen: 1 ile 6 arası, toplam: 6 (1 Sayfa)