MENÜ
Alışveriş Sepeti

Tarifler

07 Oct Mangalda Çupra Tarifi
0 1902
Öncelikle mangalda çupra tarifimiz için gerekli malzemelerimizi hazırlıyoruz:Kişi sayısı kadar çupra,tuz,kimyon,karabiberÜzeri için:Zeytinyağı,sarımsakTarifin Yapılışı: Çupralarımızı güzel bir şekilde pullarını kazıyarak temizliyoruz. Ardından balığın iki tarafına da çizik atıyoruz. Sonrasında ise balığımızın içini ve dışını güzelce tuzluyoruz, içi..
06 Oct Izgara Kuzu Pirzola Tarifi
0 808
Izgara kuzu pirzola tarifi8 adet kuzu pirzola,4 adet kıyılmış sarımsak,kararınca tuz,kararınca karabiber,4 yemek kaşığı kekikTüm malzemelerinizi kıvamı bozmayacak şekilde karıştırdıktan sonra 1 saat kadar marine edin. Ardından ızgaranızda her iki tarafı da pişirerek mangalın keyfini çıkarın! Afiyet olsun!..
06 Oct Izgara Tavuk Kanat Tarifi
0 1217
Hem keyifli hem de uygun fiyatlı olan tavuk ile ızgara keyfini siz de yaşamak istemez misiniz?Izgara tavuk kanat tarifi500 gram tavuk kanat,1 tatlı kaşığı salça,2 yemek kaşığı sıvı yağ,2 yemek kaşığı yoğurt,kararınca kekik,kararınca karabiber,kararınca pul biber,kararınca tuzTüm malzemelerinizi kabın içerisinde iyice kıvam bozmayarak karıştırdıktan..
06 Oct Izgara Hamburger Tarifi
0 1070
Öncelikle 4 adet hamburger ekmeğine ihtiyacımız var.Köfte için600 gram dana kıyma,3 tatlı kaşığı hardal,3 tatlı kaşığı sirke,3 tatlı kaşığı galeta un,3 tatlı kaşığı pekmez,1 çay kaşığı tuz,1 çay kaşığı karabiberMalzemelerin tümünü fazlaca karıştırmadan yoğuralım. Eğer ki fazla yoğurursanız kıvamı kaçacaktır. Yoğurma işlemi bittikten sonra 30 dakika..
Gösterilen: 1 ile 4 arası, toplam: 4 (1 Sayfa)