Konya Mangal Yerleri ve Tavsiyeleri

Yaz gününde yasaklarında bitmesiyle, ailenizle Konya mangal yerleri mi arıyorsunuz? Bu makalemizde sizlerin ailecek mangal yiyebileceğiniz yerleri paylaşıyoruz.


Kent Ormanları

Eğer restoran değil de aileniz veya arkadaşlarınızla sessiz sakin bir yerde ağaçların arasında mangalınızı yakıp muhabbet etmek istiyorsanız, Kent Ormanları tam da size göre. Konya Merkezden biraz uzak olan Kent Ormanları Konya mangal yerleri arasında en fazla gidilen piknik alanlarındandır. İçerisinde mescidi çeşmesi bulunan orman sizlerin ailesi veya arkadaşlarıyla güzel vakit geçirebileceği yerlerden bir tanesidir.


Sille Baraj Parkı

Hafta içleri sessiz sakin bir yer olan baraj parkı, ağaçlarla kaplı temiz havası ile Konya mangal yerleri listemizde. Baraj Parkı tatil zamanları ve bayramlarda çok fazla kalabalık oluyor. Merkezden bir hayli uzak olan baraj parkı Sillenin eşsiz manzarasıyla beraber huzur dolu ortamda Konya mangal yerleri arasında favori mekanlardan birisi. Açık havayı sevenler ve Sille barajına yakın baraj manzarası seyretmek izleyenler için kaçırılmayacak bir ortam. Ailenizle beraber hafta sonu Konya mangal yerleri arayacağınızda ilk gideceğiniz yerlerden birisi olabilir. Merkezden uzak ama içerisi ufak bir kasaba gibi marketi, mescidi, çeşmesi oturacak alanlar hepsi mevcut. Bulunduğunuz ortam merkezden uzak tenha olsa da parkın içerisinde gezen güvenlikler de mevcuttur.


Konya Şehir Parkı

Konya'nın merkezinde oldukça büyük ve ferah bir park olan şehir parkı Konya mangal yerlerinden sadece bir tanesi. Ihlamur ağaçlarının arasında sevdikleriniz ile beraber huzurlu mangal yapabilirsiniz. Konya'ya uğradığınızda burada mangal yakabilir hatta lunaparkta eğlenebilirsiniz. Mangal yakmak için çok güzel olan bu parkta üstelik hazır mangal yakma yerleri var, ve bu hazır mangal yerleri hemen hemen her kamelyaların yanında var. Park çok büyüktür. lunaparkı da var içeride. Biraz fazla köpek vardır o dostlar için de yanınıza mama almayı unutmayın.


Kozağaç Piknik Alanı

Meram’da bulunan bu park meramın yemyeşil doğası, süs havuzları yemyeşil ağaçları ile mangal yapabilirsiniz. Özellikle ailenizle gidebileceğiniz sessiz sakin park alanlarındandır. Diğer parklara göre oldukça küçük içerisinde lavabo ve tatlı su çeşmesi bulunmaktadır. İçerisinde bulunan şark odalarında arkadaşlarınız yada ailenizde mangaldan sonra semaverde çay keyfi yapabilirsiniz. Üstelik içerisinde bulunan küçük göl ile sevdiklerinizle oturabilirsiniz.  Sizler için hazırlamış olduğumuz Konya mangal yerleri makalemizi okuduğunuz için teşekkür ederiz.