Bursa Mangal Yerleri

Bursa'ya gittiğinizde ya da aileniz ve ya arkadaşlarınızla Bursa mangal yerleri arıyorsanız bu makale tam da size göre. Sizin için gidip hem keyifli zaman geçirebileceğiniz hem de mangalınızı yakıp arkadaşlarınızla ailenizle sohbet edebileceğiniz güzel mekanları paylaşıyoruz.


Kirazlıyayla

Burası şüphesiz Bursa'nın en muhteşem yerlerinden bir tanesi Uludağ başlı başlına harika bir yer tertemiz havasıyla sakin muhteşem bir yer. Bursa Kirazlıyayla'da çam havası ve kuş sesleri ve rüzgarı dinlemek gerçekten harika gidip görmenizi şiddetle tavsiye ediyoruz.


Sarıalan

Bursa'nın sıcak havasında bunalıp şehrin gürültüsünden bir kaç saatliğine kaçabileceğiniz Bursa mangal yerlerinden birisi olan temiz havası ve bol oksijeni ile Sarıalan, nemsiz havasıyla sizi bunaltmıyor. Sarıalan'a gittiğiniz zaman bizden tavsiye yanınıza battaniye alın rüzgarlı havası ile sizi üşütebilir. Üstelik mangalınızı yaptıktan sonra ormanın içerisinde kar motorsikleti, kızak ve safari yapabileceğiniz oldukça güzel bir alan.


Kocayayla

Şehir kalabalığından kaçmak gidebileceğiniz en ideal rotalardan bir tanesi olan Kocayayla. Bursa mangal yerleri arasında rahatça mangalınızı yakabileceğiniz yerlerden. Özellikle doğasıyla kendine hayran bırakan bir mangal diyarı. Ayrıca ailenizle ya da arkadaşlarınızla birlikte çadır kiralayıp kafanızı dinleyebileceğiniz yerlerden bir tanesi huzur dolu bu yere uğramanızı tavsiye ediyoruz.


Tuzaklı Piknik Alanı

Bursa merkeze uzak olan bu piknik alanı diğer yerler kadar yakın olmasa da gittiğinize değecek bir yer. Çok güzel doğası ile Bursa mangal yerlerinden olan bu parka 10tl ücret ile giriş yapabilirsiniz. Kontrollü piknik alanı ile temiz doğasıyla sessiz ve sakin olan bu yerde lavabo da var. Mangal yaptıktan sonra ellerinizi yıkayabileceğiniz çeşmeler de mevcut. Top oynama ve uçurtma uçurma alanlarıyla güzel vakit geçirebilirsiniz. 


Atatürk Kent Ormanı

Bursa’da en büyük kent parklarından birisidir. Ailecek gitmek için gayet uygundur. 150 hektarlık yemyeşil bir alandır. Tam anlamıyla bir doğa cennetidir, Bursa mangal yeri olarak. Ziyaretçilerin her türlü ihtiyaçlarını karşılayabilecek bir parktır. Lavabo, bulaşık yıkama yerleri, yürüyüş yolu, bisiklet yolu, seyir terası, barbekülü almak için yağmur barınağı, kamelya, çocuk alanları, tenis masaları, voleybol sahaları hatta et satış üniteleri mevcuttur. Bursa mangal yeri olarak dinlenmek, keyif yapmak ve ailecek gidilebilecek Bursa’ya tepeden seyretmek için ideal bir yerdir